Navigatie

A'muze speelelementen

A'muze is een uitgebreide serie klim-klauter-spring-wiebel-doe's gek speelelementen voor zowel buiten als binnen. Op diverse scholen in België en Luxemburg hebben ze zich al bewezen als elementen voor eenvoudig zeer effectief beweegspel, met voor alle kinderen voldoende uitdaging en toch ook eenvoud. Je kunt de elementen gewoon los op het schoolplein neerzetten en steeds een andere opstelling kiezen. Maar je kunt er natuurlijk ook een vaste opstelling mee maken en daarbij helpen we u graag. Stuur ons de plattegrond van het speelplein en we helpen u bij het maken van een mooie opstelling.

Alle elementen zijn verkrijgbaar is meerdere kleuren polysthyleen, een zeer sterk kunststof dat bestand is tegen temperatuurverschillen, tegen schok-belasting, niet vervormt en niet oxideert. En nu ook in een uitvoering met GERECYCLED KUNSSTOF in verschillen natuurlijke tinten.

De VOORDELEN:

- Voldoet aan EN 1176 Europese standaard voor speeltoestellen.

- Een valbeveiliging of zachte ondergrond is niet nodig. Ze kunnen geplaatst worden op gras, bestrating, asfalt, beton etc.

- Geen installatiekosten, gewoon neerzetten.

- Geen onderhoud (hooguit af en toe schoonhouden) en geen jaarlijkse inspectie nodig!

- Modulair systeem, zodat elementen altijd onderling uitwisselbaar zijn.

- Kinderen kunnen zich in hun eentje vermaken, in een groep of in meerdere groepjes. Uit onderzoek bleek dat op schoolpleinen met A'muze een sociaal gedraag ontstond met geen tot zeer weinig pest gedrag!

© 2015 - 2019 joeppie.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel