A'muze serie Amis

Zitten, springen, glijden … Amis bestaat uit een reeks van zeven kleurrijke, eenvoudig verplaatsbare
elementen aantrekkelijk voor kinderen van alle leeftijden. Ze bepalen zelf hun spelregels en ontdekken Amis volgens hun eigen motorische, fysische en psychologische ontwikkeling.

De Amis speelelementen zijn geschikt voor binnen en buiten. Ze zijn bedoeld om te bewegen en ook om juist even tot rust te komen. Je richt er eenvoudig een hele vrije beweeglijke speelplek mee in, een soort apenkooi bijvoorbeeld. Of je richt er heel eenvoudig een zit en overlegplek mee in voor een uitgebreid kringgesprek.

De elementen van Amis zijn: Serpi, Muti, Joli, Torti, Roli, Sitl en Lani.

 • Amis Serpi
  Amis Serpi

  Klimmen, zitten, springen, glijden, wiebelen en meer

 • Amis Muti
  Amis Muti

  Dit is de Amis Muti, samen met de andere 7 elementen uit de serie Amis kun je een fantastisch spel maken zowel volop in beweging als juist in heerlijke rust.

  Een tunnel! Plezier verzekerd. Muti is niet alleen een tunneltje, als 2…

 • Amis Joli
  Amis Joli

  Zich op de armen optrekken en met de benen slingeren, kruipen, op de “oren” gaan zitten en gezellig babbelen … Joli is een aantrekkelijk product voor klein en groot.

  De Amis Joli is verkrijgbaar in de kleur blauw.…

 • Amis Torti
  Amis Torti

  Torti doet denken aan een schildpad: kinderen zullen er op gaan staan, zitten, ze zullen er op gaan liggen, zullen het beschouwen als hun eilandje, hun stapsteen …

  De Torti is verkrijgbaar in groen . Afmetingen rond 129 cm en…

 • Amis Roli
  Amis Roli

  Roli is een rol in de vorm van een spoel, een zitje, waarop men kan wiebelen, een rol waarop men kan gaan zitten en liggen en zich voortbewegen. En een rol om gewoon te rollen natuurlijk.

  De Roli wordt gemaakt in de kleur…

 • Amis Siti
  Amis Siti

  Ga heerlijk in het kuipje zitten en de Siti is een stoel, of doe actief en glij aan de andere kant naar beneden, want de rug van het zitje is een helling.

  De Siti is verkrijgbaar in oranje

  De prijzen van A'Muze zijn afhankelijk…

 • Amis Lani
  Amis Lani

  De Amis Lani is een klauter- en zit element. Helemaal bovenop zitten, zoals op de afbeelding of aan de andere kant zitten op een bankje voor twee. Of als onderdeel van een parcour en op je eigen manier eroverheen klauteren.

  De…

 • Amuroll set van 2
  Amuroll set van 2

  De Amuroll is een eenvoudige vorm waar je alle kanten mee op kunt. Laat je fantasie gaan, klim erin, erdoor, erlangs, erop, het is een wiel, een oog, een hol en veel meer.

  De Amoroll wordt verkocht als set van twee: 1 grote met…

© 2015 - 2023 joeppie.nl | sitemap | rss