Dit is A'muze

A'muze staat voor een zeer uitgebreide lijn van speelelementen voor op school (binnen en buiten), op het plein en op de speelplaats voor kinderen van 2 tot 12 jaar.

Al meer dan 25 jaar worden in de Luxemburgse fabriek supersterke en leuke speelelementen gemaakt. De basis is polyethylene, een extreem sterke kunststof dat ook zeer bestendig is tegen temperatuurschommelingen, regen en zonlicht en schok-belasting. Sinds 2017 is men begonnen met de productie van gerecycled kunststof. Gaandeweg komt ieder product nu ook beschikbaar in deze uitvoering.

A'muze is een uitgebreide serie klim-klauter-spring-wiebel-doe's gek speelelementen voor zowel buiten als binnen. Op diverse scholen in België en Luxemburg hebben ze zich al bewezen als elementen voor eenvoudig zeer effectief beweegspel, met voor alle kinderen voldoende uitdaging en toch ook eenvoud. Je kunt de elementen gewoon los op het schoolplein neerzetten en steeds een andere opstelling kiezen. Maar je kunt er natuurlijk ook een vaste opstelling mee maken en daarbij helpen we u graag. Stuur ons de plattegrond van het speelplein of het lokaal en we helpen u bij het maken van een mooie opstelling.

De VOORDELEN:

- Kinderen kunnen zich in hun eentje vermaken, in een groep of in meerdere groepjes. Uit onderzoek bleek dat op schoolpleinen met A'muze een sociaal gedraag ontstond met geen tot zeer weinig pest gedrag!!!

- Voldoet aan EN 1176 Europese standaard voor speeltoestellen.

- Een valbeveiliging of zachte ondergrond is niet nodig voor elementen die niet hoger dan 60cm zijn. Ze kunnen geplaatst worden op gras, bestrating, asfalt, beton etc.

- Geen installatiekosten, gewoon neerzetten.

- Eenvoudig onderhoud (hooguit af en toe schoonhouden) en eenvoudige jaarlijkse inspectie die heel goed zelf te doen is!

- Modulair systeem, zodat elementen altijd onderling uitwisselbaar zijn.

 

© 2015 - 2023 joeppie.nl | sitemap | rss