Bestel Informatie

spelregels in het kort:

De prijzen zijn inclusief btw (dat scheelt 21%)

We leveren zo snel mogelijk, maar vooral in goed overleg, dus gebruik alle communicatiemiddelen ! Heb je het op een bepaalde datum nodig, laat het ons weten, want dan doen we er alles aan om dat te laten lukken en informeren we je in ieder geval of het kan. We leveren graag maatwerk, maar dan moeten we natuurlijk wel weten wat jouw maat is.

Bestellingen kunnen afgehaald worden en als je dan contant afrekent krijg je 5% korting. Maar vaak is dat niet handig,want ver weg, dus dan bezorgen we zelf of per koeriersdienst. Bij bestellingen boven € 350,- is dat helemaal gratis, daaronder rekenen we € 5,95 bezorgkosten. Verdere kosten, zoals rare administratiekosten etc. zijn er gewoon niet. Alleen als je heel laat betaalt of probeert om gewoon niet te betalen, dan krijg je wel extra kosten.

We zijn echt heel voordelig, eigenlijk heel goedkoop en toch heel goed. Vergelijk maar eerlijk. Vaak vind je precies dezelfde artikelen bij schoolleveranciers voor heel veel meer dan bij joePPie. Dat is de reden waarom we met joePPie zijn begonnen, want dat kan gewoon. En ook heel vaak vindt je bij joePPie dingen, die je gewoon nergens anders kunt vinden en dat vinden wij dan natuurlijk weer heel erg joePPie.

Om dat te kunnen doen hebben we wel onze simpele eerlijke regels. Je krijgt voordelig wat je bestelt. Wij staan in voor wat je krijgt ( heel echt) en het enige wat we echt van je vragen is dat je op tijd betaald als je iets van ons hebt ontvangen. Dat hebben we namelijk nodig om weer op tijd aan anderen te kunnen leveren.

 

KORTOM HET IS HEEL JOEPPIE !!

© 2015 - 2022 joeppie.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel