Over joePPie

joePPie is de leverancier voor scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, bso, fysio- en ergotherapie, .... kortom: voor alle plekken waar het om kinderen gaat van 0 tot 12 jaar.

joePPie is volstrekt onafhankelijk. We leveren alleen dat, wat we echt goed vinden. En fabrikanten weten dat en werken juist daarom graag met ons samen. We hebben daardoor ook veel exclusief, dat wil zeggen alleen bij joePPie te koop. En dat is niet omdat we heel groot zijn en dus gewoon heel veel kunnen verkopen. Dat is dan, omdat de fabrikant weet, dat hun produkt bij ons in goede handen is en niet wordt vermengd met "rommel" om ook eventjes goedkoop uit de hoek te komen. En toch is joePPie eigenlijk heel voordelig. Want we hoeven geen bizarre hoofdprijs. We willen gewoon echt graag dat educatief Nederland de goede spullen kan kopen voor een redelijke prijs. Dat is het leven waard!

Je kunt bij JoePPie op diverse manieren bestellen. Per post, email of fax,telefoon, alles mag en kan. Het leukste is natuurlijk om langs te komen in de winkel in Zwolle om te proeven en te voelen. We komen ook met alle plezier bij je langs, maar dan , laten we eerlijk zijn, moet het wel een beetje de moeite waard zijn.

Alle wegen leiden naar joePPie !

Profesionals op kindergebied kunnen ook via deze website bestellen. U gaat naar "inlogcode aanvragen". Daar vult u uw gegevens in; dan controleren wij deze gegevens, als alles in orde is maken wij een wachtwoord voor u aan en u ontvangt deze in een email. Bij het bestellen moet u even goed opletten dat u het juiste aflever adres en het juiste factuuradres invult, deze kunnen natuurlijk verschillen. Na het bestellen ontvangt u een bevestiging in uw email-inbox.

Ben je eigenlijk gewoon van plan iets voor thuis te bestellen, dan kan dat natuurlijk ook bij joePPie. Dan ga je naar www.joeppiewinkel.nl of je gaat naar de speelgoedwinkel in Zwolle. In Zwolle is ook ons centraal magazijn, dus al het mooie speelgoed komt uit Zwolle.

Mocht je vragen hebben, dan geven we daar natuurlijk graag antwoord op.

We hebben spelregels en die staan uitgebreid omschreven in onze algemene voorwaarden. Die kan je lezen als je een bestelling plaats, maar als je ze graag nu al wilt lezen stuur dan even een berichtje, dan sturen we ze op. Waar het in het kort op neer komt is dat we heel graag gewoon eerlijk zijn en eerlijk terug behandeld willen worden. We hebben garanties, maar dat zijn eigenlijk altijd beperkingen. De echte garantie die we hebben, is dat we je voor altijd als klant willen houden ! En daar doen we dus alles aan wat redelijkerwijs kan, en dat is best veel en vooral gewoon heel menselijk.

© 2015 - 2024 joeppie.nl | sitemap | rss