Bijzondere fietsen

In dit hoofdstuk Bijzondere Fietsen vind je de aangepaste fiets Zero. En ook de fietsen van Aluminium die speciaal geschikt zijn voor gebruik dichtbij zee.

Alle Italtrike fietsen, op een enkele uitzondering na, hebben massieve banden. Dus niet steeds oppompen en geen lekke banden. Bij modellen met luchtbanden wordt dat speciaal vermeld.

We leveren de fietsen rechtstreeks vanaf de fabriek met een gemiddelde levertijd van enkele weken en natuurlijk in overleg. Bij de fietsen zijn de transportkosten relatief hoog. Daarom hanteren we een transport toeslag bij afname van minder dan 4 fietsen of stepjes. Dat is niet zichtbaar op de orderbevestiging, maar wordt op de factuur toegevoegd. Bij bestelling van 1 fiets is dat € 30,- , bij 2 fietsen/stepjes is dat € 20,- per stuk en bij 3 stuks is dat € 15,- per stuk. Bij 4 fietsen of meer is de bezorging gratis.

Alle prijzen van joePPie zijn inclusief de BTW !

Belangrijkst kenmerken:

- Hoogste kwaliteit, 5 jaar garantie op frame en voorvork.

- Extra veiligheid (stuur)

- Reserve-onderdelen beschikbaar.

- joePPie is al vanaf het eerste jaar de aangewezen schoolleverancier van de Italtrike Pilot fietsen en daardoor voordelig en met echt gegarandeerde garantie.

  • Driewielfiets Zero
    Driewielfiets Zero

    De Zero van Italtrike is speciaal ontwikkeld om meer kinderen de kans te geven om op een echte fiets te zitten. De Zero staat voor "Zero diffrences" , een echte inclusieve fiets. De Zero is expres niet ontwikkeld als therapeutisch…

  • Driewieler met Ketting 9056
    Driewieler met Ketting 9056

    Dit is een bijzondere fiets voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Een fiets met een ketting, dus de trappers niet op het voorwiel, maar recht onder je. En daarmee dus aandrijving op de achteras. Het is dus echt fietsen, maar ook…

© 2015 - 2024 joeppie.nl | sitemap | rss